Όταν ξεκινήσαμε στην Power Health, το 1984, αποτελούσε πρόκληση και επανάσταση να μιλήσουμε για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης. Αυτό όμως ήταν το όραμά μας, που στο πρόσωπό σας βρήκε τον ιδανικό σύμμαχο και συνεργάτη, και μάλιστα σε μία εποχή που οι καταναλωτές ελάχιστα πράγματα γνώριζαν για τα εναλλακτικά προϊόντα υγείας. Εσείς, όμως, ανταποκριθήκατε στην πρόκληση αυτή,  διαβλέποντας ότι οι βιταμίνες, τα συμπληρώματα διατροφής, η φυτοθεραπεία και η ομοιοπαθητική θα αποτελούσαν το μέλλον της ελληνικής καθημερινότητας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εδώ και 3 δεκαετίες το Ελληνικό φαρμακείο μας φέρνει κοντά στην ελληνική οικογένεια προσφέροντας φυσικές και πρωτοποριακές λύσεις υγείας, τόνωσης, ομορφιάς, μέσα από ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές της ανάγκες.

Το Ελληνικό φαρμακείο γίνεται η γέφυρα που μας ενώνει με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους. Γι’ αυτό και αποτελεί από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας,   το μοναδικό χώρο για τα προϊόντα μας.

Με τη δική σας στήριξη αποδεικνύουμε ότι τα Ελληνικά προϊόντα είναι αντάξια των ξένων. Με μοναδικές συνθέσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο που σχεδιάζουν οι Έλληνες επιστήμονες του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης Προϊόντων προσφέρουμε μαζί πρωτοποριακά προϊόντα σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις της δικής μας πραγματικότητας.

Ο Έλληνας και η Ελληνίδα φαρμακοποιός είναι οι Άνθρωποι-Επιστήμονες-Λειτουργοί. Το φαρμακείο της γειτονιάς είναι το πρώτο σημείο στο οποίο θα ανατρέξει κάθε άνθρωπος που αναζητά λύσεις που θα βελτιώσουν την υγεία του, θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής του. Μέσα από τον πολυδιάστατο ρόλο σας αποτελείτε πολλές φορές σανίδα σωτηρίας για πολλούς συνανθρώπους μας.

Εσείς και εμείς αποτελούμε μία μεγάλη οικογένεια με πάνω από 5.000 φαρμακεία σε μία μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και κοινών στόχων.  Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για εμάς είναι η ανθρώπινη επαφή. Γι’ αυτό οι άνθρωποι της Power Health εκμηδενίζουν τις αποστάσεις και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα φτάνοντας και στο πιο απομακρυσμένο φαρμακείο με συνέπεια και επαγγελματισμό ώστε να ανταποκρίνεστε με τον καλύτερο τρόπο στο δύσκολο ρόλο σας.